Izvor: Svet, 31.Mar.2011, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Sonja morala da stoji na reviji!

Revija Suzane Perić u utorak na fešn viku pamtiće se dugo zbog činjenice da trudna Sonja Vuksanović nije imala gde da sedne, pa je morala da stoji sve vreme! Međutim, supruga Ace Lukasa za sve krivi organizatore, a ne kreatorku! " Nisam se naljutila na Suzanu, već na organizatore, koji nisu imali veze s mozgom i pri tom su bili užasno neljubazni. Bila je ogromna gužva, revija je kasnila ceo sat.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal: Trudna žena Ace Lukasa morala da stoji na reviji Suzane Perić!

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2011

Revija Suzane Perić pamtiće se dugo zbog činjenice da trudna Sonja Vuksanović nije imala gde da sedne, pa je morala da stoji sve vreme! Međutim, supruga Ace Lukasa za sve krivi organizatore, a ne kreatorku! - Nisam se naljutila na Suzanu, već na organizatore, koji nisu imali veze s mozgom i pri...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.