Trudna Aleks sprema OSVETU Caru? Uputila poruku koja je NAJEŽILA sve, a jedan detalj je svima promakao

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 09:58

Trudna Aleks sprema OSVETU Caru? Uputila poruku koja je NAJEŽILA sve, a jedan detalj je svima promakao

Izgleda da je pobednica "Zadruge 6" spremna na sve!

Trudna starleta Aleksandra Nikolić uživa u čarima drugog stanja, ali vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima, za koji mnogi misle da su upućeni Filip Car, ocu njenog deteta, sa kojim je imala i te kako buran raskid.

Naime, sada na Instagram profilu Aleksandra Nikolić objavila je status, u kom su mnogi pronašli baš Filipovo ime, naročito zbog smajlija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je ostavila ispod poruke koju je nosila slika.

Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život, ali život baš i nema prijatne metode za to - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra na Instagramu, a ispod nje je ostavila emotikon koji namiguje, koji inače ljudi koriste kako bi nekom uputili jasnu poruku, provokaciju, ili kada žele da najave neku vrstu osvete.

Bivši zadrugar Filip Car se oglasio sinoć na društvenoj mreži Instagram i iznenadio pratioce storijem. On je objavio video-snimak lava, preko kog je objavio tekst kojim je objasnio kako se oseća.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.