Trudna Aleks i Filip Car PRVI PUT pokazali snimak ĆERKICE: Velika radost, pobednica NIKAD EMOTIVNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 14:56

Trudna Aleks i Filip Car PRVI PUT pokazali snimak ĆERKICE: Velika radost, pobednica NIKAD EMOTIVNIJA

Nakon kiše uvrek dođe duga. To najbolje znaju Aleksandra Nikolić i Filip Car.

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova definitivno je obeležio sezone emitovanja rijalitija "Zadruga" i dan danas ne prestaje da okupira pažnju javnosti.

Aleksandra i Filip se redovno oglašavaju putem društvenih mreža i svoje fanove obaveštavaju o dešavanjima u njihovom životu, što su uradili i sada, i time dirnuli mnoga srca.

Bivši zadrugar Filip Car otišao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojom izabranicom, Aleksandrom Nikolić, kod ginekologa, kako bi proverili u kakvom je stanju njihova beba, koja će već sledeće godine stići na svet. Car nije mogao da sakrije nervozu pred Aleksandrin ginekološki pregled, što je i podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Car je stajao u redu u ginekološkoj ordinaciji i čekao da se Nikolićeva pojavi. Odmah nakon toga, Aleksandra je podelila prvu fotografiju još nerođene devojčice, a sada je objavila nikad emotivniji snimak iz ordinacije.

Pobednica "Zadruge 6" podelila je sve detalje sa fanovima, a ove scene želela je zauvek da zapamti, pa je odlučila da sve "spakuje" u video format, koji je postavila na platformu Jutjub, gde je sada poprilično aktivna.

Podsetimo, trudna Aleksandra i njen partner Filip Car trenutno žive u Crikvenici, a nakon što su se pomirili posle haosa i drame koji su nastali, a nedavno je Filip progovorio o eventualnim imenima koja su u opticaju za njihovu naslednicu.

- Meni se ime sviđa Rina, a Aleksandri Irina. Ime Nika nam se sviđa oboma. Lepo je i ime Juna. Devojka koja je išla sa mnom u razred zove se Una, to mi je ime isto lepo. Kratka imena su mi lepa, ne volim dugačka. Kada vidimo dete i uzmemo ga prvi put u naručje, tada ćemo odlučiti. Nema ništa lepše od starih srpskih, bosanskih, hrvatskih imena, tradicionalnih! - ističe Car.

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.