Trudna Aleks ŠOKIRALA fanove novom objavom - Zbog ovih reči svi su se zapitali ŠTA SE DEŠAVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 12:04

Trudna Aleks ŠOKIRALA fanove novom objavom - Zbog ovih reči svi su se zapitali ŠTA SE DEŠAVA (FOTO)

Aleksandra Nikolić objavila je fotografiju sa zanimljivim natpisom. Fanovi su počeli da vode polemiku šta se dešava sa njom.

Pobednica "Zadruga 6", trudna Aleksandra Nikolić, trenutno boravi u Hrvatskoj, kog svog izabranika Filipa Cara, sa kojim čeka dete.

Aleks je vrlo aktivna na društvenim mrežama i često deli zanimljive poruke, a njena večerašnja je ostavila sve bez teksta.

Naime, Aleks je obula čarape sa intrigantnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << natpisom, a fotografiju podelila na društvenoj mreži Instagram. Čarape su bile roze boje, a na njima je pisalo "Fuj ljudi".

Nije poznato zbog čega se Aleks tačno odlučila za ovu poruku na svojim čarapama, a kako je poslednjih nekoliko meseci na žestokom udaru od strane publike najpopularnijeg rijalitija u regionu, verovatno je ovo razlog.

A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima_official)

Ona je odlučila da se povuče iz javnosti, kao i da ne sluša tuđe komentare, već da se u potpunosti prepusti čarima trudnoće. Neretko na društvenim mrežama obajvljuje kako uživa zajedno sa Filipom Carem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.