Doktori su joj rekli da pazi jer joj je trudnoća RIZIČNA - Rođaka iznela informacije o Aleksandri Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 13:33

"Doktori su joj rekli da pazi jer joj je trudnoća RIZIČNA" - Rođaka iznela informacije o Aleksandri Nikolić

Doživela je neočekivano...

Aleksandra Nikolić i Filip Car uspeli su da obnove ljubav posle žestoke svađe i javnih prozivki, a onda su se dogovorili da se Filip preseli u Beograd i da žive tu dok se ona ne porodi.

Međutim, Aleksandra je pre nekoliko dana dožiela ozbiljnu dramu i uplašila se da će da izgubi bebu jer je u toku noći prokvarila, nakon čega je završila u bolnici. Kako saznaje Star, ona Caru nije htela da se javi da je bila u bolnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sve vreme je upravo njega krivila za to što joj se dogodilo.

- Aleks je u trećem mesecu i doktori su joj rekli da mora da miruje i da pazi jer joj je trudnoća rizična i da mora da se kloni stresa. Međutim, ona stvarno nema mira, ima mnogo teorija zavera, pogotovo oko trudnoće, razne priče i nju sve to boli. Pre nekoliko noći ustala je da ode u toalet i videla je krv. Izbezumljena je bila, počela je da plače, pozvala taksi i otišla u bolnicu. Lekari su brzo reagovali, ali su joj rekli da mora da ostane kako bi videli šta se dešava. Ona je samo ponavljala da spasu bebu. Sreća se se završilo kako treba i beba nije ugrožena, ali su je upozorili da mora što više da miruje. Drugarici i sestri je javila šta se dešava i one su odmah otišle kod nje, tada im je rekla da Caru ne javljaju ništa i da je on najveći krivac što se sve desilo - govorila je rođaka za Star, pa nastavila:

- Kad je napustila bolnicu pozvala je Filipa i rekla mu je šta se dešavalo, a on je bio ljut jer ga nije odmah pozvala. Svašta mu je rekla i na kraju je naglasila da ako ne bude rpestao da je izlaže stresu da nikad neće saznati gde je ona, ni gde je dete. On je molio da se smiri i obećao da će brzo doći u Beograd da bude sa njom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.