Trudna Aleks PONOVO u Carevom zagrljaju: Fotografije budućih roditelja Filip objavio u kasne sate

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 10:35

Trudna Aleks PONOVO u Carevom zagrljaju: Fotografije budućih roditelja Filip objavio u kasne sate

Sluti li ovo na nešto?

Veza Aleksandre Nikolić, pobednice poslednje "Zadruge", i njenog partnera Filipa Cara prilično je medijski bila ispraćena kako u Beloj kući, tako i van nje.

Nakon što je svog tadašnjeg dečka Dejana Dragojevića javno prevarila sa Hrvatom, njihov odnos bio je pun uspona i padova. U rijalitiju su se držali zajedno, međutim, odnos nije uspeo da im opstane u spoljnom svetu.

Nakon što je Maja Marinković javno obelodanila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je Car slao poruke u toku veze sa Aleks, Nikolićeva je "bacila bombu" u medijima, objavivši da je u blagoslovenom stanju. I nakon toga, par je pokušavao da nađe zajednički jezik, ali sav trud je bio uzalud.

Na kraju, uspeli su da se sporazumeju i odvojen život nastave kao civilizovani ljudi, zbog budućnosti njihove ćerkice, čiji se termin dolaska na svet bliži.

Međutim, Caru izgleda teško pada što sa majkom svog deteta nije u odnosima u kakvim bi želeo da bude. Filip je u toku prošle noći objavio Tiktok snimak gde je serija fotografija iz Aleksandrinih i njegovih boljih dana. Zagrljeni su, šetaju i provode se. Snimak je naišao na ogromnu reakciju pripadnika sedme sile, koji već kuju "teorije" da među budućim roditeljima ipak postoje još neke varnice.

Na kraju, vreme će to samo pokazati.

Srećnog Filipa i Aleksandru pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.