Trpim teror mozga, neću više da budem budala! Ša ZAPENIO, zahteva od Mione da uradi samo JEDNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 10:20

"Trpim teror mozga, neću više da budem budala!" Ša ZAPENIO, zahteva od Mione da uradi samo JEDNU STVAR

Prekipelo mu je, a sada se jasno izjasnio šta traži.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" sinoć je za crnim stolom došlo do velike pometnje, kada su Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović ušli u strašan sukob.

Njihova veza već danima je u krizi, a u sinoćnoj emisiji Ša je okrio da mu je stavljeno do znanja i da ga njeni roditelji ne podnose, a nakon što mu je pročitano jedno od pitanja gledalaca, prekipelo mu je.

- Šaki, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druže, zamisli da je Miona pasta za zube i ti počneš da je cediš i cediš, da li si svestan da ćeš uskoro da je totalno iscediš - glasilo je pitanje gledalaca.

Ne prihvatam to, i dalje ću da pričam šta mi se priča - odgovorio je Ša.

- Preteruje i prenaporan je, uvek dobija iste odgovore i uvek će dobijati. Ja ludim od istih pitanja, ja ne znam šta njemu treba da se više crta i boji, jasno je sa kim sam - ubacila se Miona.

- Nema logike odgovor, na meni je da trpim teror mozga i da ne dobijem konkretan odgovor i da ona ne ustane i da kaže neke stvari. Ja se plašim da ona mene ne iscedi, neću više da se pravim lud i budala - rekao je Ša, aludirajući na to da jedina stvar koju traži od svoje devojke jeste da ustane i kaže javno sve šta misli.

Još neka zanimljiva pitanja postavljena su ukućanima ovogodišnje sezone popularnog rijalitija, a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Urošu Rajačiću:

- Da li ti se Maja i dalje sviđa? - glasilo je pitanje.

- Ne, ona lepo izgleda, možda i najbolje u kući, ali da mi se sviđa ne sviđa mi se - odgovorio je Uroš.

- Da ona hoće, da li bi bio sa njom? - upitao ga je potom Milan.

- Ne, sada ne - rekao je Uroš.

- Ma ne interesuje me, imam ogledalo ispred sebe, izgledam kao avion - ubacila se i Maja.

U sinoćnoj emisiji ni Darjan nije bio pošteđen, te je Milan pročitao pitanje koje je bilo upućeno i ovom učesniku nakon njegovog raskida sa Miljanom Kulić:

- Igraš ti na žurci sa Sarom i baš te briga gde je Miljana - glasilo je pitanje za Darjana.

Mi smo konačno raskinuli nas dvoje, sa Sarom sam igrao pristojno, to smo radili i pre, ja sam se po raskidu vratio na staro društvo, provodim vreme sa Urošem, Sarom. Bio sam tužan nisam želeo da budem sam, shvatio sam da je naš odnos nemoguć - priznao je Darijan iskreno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.