Tropiko bend prelazi u narodnjake?!

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tropiko bend prelazi u narodnjake?!

Vikend za nama obeležio je nastup popularnog Saleta i momaka iz „ Tropiko benda “ u mestu Markovac, nadomak Velike Plane.
Sale i momci benda sve su poprilično iznenadili izborom pesama za svoj subotnji nastup. Ležerno obučen, u belu običnu majicu kratkih rukava, sive pantalone i nezaobilazni šeširić istog tona kao i pantalone, Sale je uglavnom pevao nove i starije folk pesme ,i to uglavnom ženskih izvođača. Ređale su se jedna za drugom pesme Vesne Zmijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << , Dragane Mirković, Dare Bubamare, a najviše je izveo Cecinih hitova, od pesme „Beograd“, do najnovijeg mega hita „Poziv“.
Prisutni su prihvatili dobro zvuk koji im je emitovao „Tropiko“, đuskali sve vreme, horski ih pratili pizajući se međusobno da li to „ Tropiko bend “ ima nameru da promeni muzički pravac?!
Atraktivni pevač sve vreme bio je okružen lepim devojkama koje su se , tokom fotkanja, zbog visokih potpetica i klizavog poda , pridržavale za Saleta, a od najhrabrije dame dobio je na poklon crvenu ružu!
Završivši trosatnu svirku hitovima Ace Lukasa, raspoloženi momci benda pozdravili su se sa prisutnima, a nama ostaje da vidimo da li to Sale priprema teren da, kao ravnopravnog člana benda, uključi suprugu, folk pevačicu Jovanu Pajić ili je samo želeo da malo odmori od pop pesama koje ih prate i sviraju od osnivanja benda.





Autor : Mario Badjuk, Life Content
Foto : Miki Jevtović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.