Tropiko bend i Dženan Lončarević ponovo obradovali svoju publiku (video)

Izvor: Svet, 19.Apr.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tropiko bend i Dženan Lončarević ponovo obradovali svoju publiku (video)

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Tropico bend i Dženan Lonačarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru.
Kako je naime, pesma “Veruj bratu”, koju su poznati muzičari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikanci nisu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.
“Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad”, kaže Sale iz Tropica dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.
Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike:
“Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju.”
Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, u ekranizaciji nove duetske pesme učestvovao je i sjajni, talentovani glumac Miodrag Dragičević, zvezda serije “Ubice mog oca”.
Ako je suditi po reakcijama publike i Jutjub pregledima, Dženan i Tropico uspeli su, još jednom, kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokažu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju…

Svetpromo
The post Tropiko bend i Dženan Lončarević ponovo obradovali svoju publiku (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nova duetska pesma Tropiko benda i Dženana Lončarevića (video)

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2018

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Tropico bend i Dženan Lonačarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru. Kako je naime, pesma “Veruj bratu”, koju su poznati muzičari snimili pre sedam godina, postala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.