Tropico bend priprema spektakl na otvaranju Kasine!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tropico bend priprema spektakl na otvaranju Kasine!

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta u Areni , članovi "Tropico benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove.

Naime, popularni bend prirediće nastup za pamćenje  u sredu 9.novembra u Beogradu na otvaranju pete sezone najpopularnijeg prestoničkog kluba Kasina by Community. Ovo je  mesto gde će svi oni koji vole Tropico bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima a dobro je poznato da ovi momci ne nastupaju u Beogradu osim na velikim koncertim,tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je ovo jedinstvena prilika da ovo veče vaš izbor upravo bude klub"Kasina" Momci iz "Tropico benda" sa nestrpljenjem  iščekuju  ovaj nastup kao reprizu svog koncerta ..  Momci iz Tropico benda obećevaju sjajnu žurku!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Repriza koncerta: Tropico bend sprema spektakuran nastup za beogradsku publiku

Izvor: Story, 09.Nov.2016

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta, članovi "Tropico benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u sredu 9. novembra u Beogradu na otvaranju pete sezone najpopularnijeg prestoničkog kluba Kasina by Community.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.