Trojka, domino dama, robinja… Šta vaše fantazije govore o vama?

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojka, domino dama, robinja… Šta vaše fantazije govore o vama?

Ono o čemu sanjarite u seksu, bilo da je reč o vašim stvarnim fantazijama ili o seksualnim snovima govori dosta o vama i onome što želite, ali ne može štetiti vašoj vezi…
Foto: Guliver/Thinkstock Ako ste sanjali nekog drugog u vrućem zagrljaju, a to nije vaš dragi ili draga, ništa strašno, kažu izraelski naučnici. Njihova najnovija studija otkrila je da takvi snovi ne štete vašoj vezi, ali govore dosta o vama.
Pročitajte i… Srećno sam udata, a samo jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stalno spavam sa 19-godišnjim kolegom. I ne žalim!
Fantazije o vezivanju
Moć je glavni pokretač ove želje. Ili da ste nadmoćni ili podređeni nekome ko je moćniji od vas. Oni koji vole biti podređeni vole biti prisiljeni na uživanje. Oni koji vole biti ti koji kontrolišu igru, oni su zapravo duboko u sebi sebični i uživaju u manipulaciji

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.