Trogodišnja devojčica uz pomoć psa preživela 11 dana u divljini (Video)

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnja devojčica uz pomoć psa preživela 11 dana u divljini (Video)

Trogodišnja Karina Čikitova provela je 11 dana u divljini, a samo zahvaljujući svom vernom drugaru - psu, uspela je da preživi ovu zastrašujuću avanturu.

Naime, sve se dogodilo kada je otac malene Karine pošao u svoje rodno selo ne znajući da ga ćerkica prati, dok je majka bila ubeđena da je pošla sa tatom. Na pola puta devojčica se izgubila, ali je ubrzo naišla na vernog drugara, psa, koji joj je sve vreme pomagao da se izbori sa strahovima i snađe u divljini istočnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Sibira, prenosi b92.net.

Nakon devet dana pas se vratio u selo kako bi zatražio pomoć i na veoma čudan način je ubedio spasioce da ga prate. Kada su je pronašli, devojčica im je ispričala kako se hranila bobicama i pila vodu iz reka, a da je tokom noći grejao pas.

Selo Jakutija koje se nalazi u istočnom Sibiru,poznato je po velikim visoravnima , čiji su stanovnici medvedi, vukovi i lisice.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sibir: Uz pomoć psa dete preživelo 11 dana u divljini

Izvor: Svet, 16.Avg.2014

Karina Čikitova ima samo tri godine i živi u ruskom selu Jakutiji. Uprkos mladosti, već je doživela neverovatne avanture. Ova devojčica provela je 11 dugih dana, a ispostavilo se da je preživela zahvaljujući neobičnom, vernom čuvaru… Sve je počelo kada je tata devojčice krenuo u svoje rodno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.