Trik za vizuelno duže noge! Evo šta je važno!

Izvor: Svet plus, 25.Okt.2020, 11:58

Trik za vizuelno duže noge! Evo šta je važno!

Skoro svaka žena bi htela da ima malo duže noge. Jednim malim trikom u oblačenju možete da postignete taj efekat.Trik za vizuelno duže noge! Evo šta je važno! 

Nebitno kakve farmerke volite, svetle ili tamne, sa visokim ili niskim strukom, uske ili široke, jedino je važno da ih podvrnete.

I to ne malo već baren 7-8 cm. Mnoge od nas imaju redovan problem da su nogavice uvek duže od naših nogu, i tako delujemo još niže.

Ono što je genijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u celoj priči jeste to da ove sezone podvrtanje nogavica ne utiče na odabir dužine. Možete podvrnuti (nekoliko puta) farmerke koje su uže oko članka i time otkriti omiljeni par čizmi.

Ovaj trik za stilizovanje će učiniti da svaka kombinacija koju napravite izgleda opušteno, a vi ćete delovati elegantnije.

Potreban vam je samo model koji je dovoljno dugačak da biste mogli ovo da izvedete, a dizajneri i ulični brendovi predvideli su ovu našu potrebu, pa su prodavnice pune i modela kojima su nogavice već podvrnute.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.