Trik s tušem koji vraća energiju

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trik s tušem koji vraća energiju

Ako ste primetili da dan ne možete izgurati bez tri ili više šoljica kafe, vreme je da pronađete novi izvor energije. Već sutra probajte ovaj jutarnji trik od 90 sekundi – garantujemo da će vas oduševiti i postati nezaobilazni deo svakodnevne rutine.

Posle jutarnjeg tuširanja, pre nego što izađete iz kade ili tuš kabine, uradite ovaj hidroterapeutski trik koji će vas osnažiti i vratiti izgubljenu energiju.

1. Namestite tuš na što hladnije (koliko možete da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << izdržite) i polivajte se njime 30 sekundi. Na početku će vam voda biti gotovo nepodnošljivo ledena, ali brzo ćete se naviknuti.

2. Zatim namestite tuš na vruću vodu i tuširajte se njome idućih 30 sekundi. Vruća voda proširuje kapilare, pospešuje cirkulaciju i stimuliše celo telo.

3. Na kraju, stavite opet tuš na hladnu vodu i tuširajte se 30 sekundi. Ne samo da ćete biti potpuno razbuđeni i spremni za sve izazove novog dana, već će vam ova metoda pomoći da budete manje pod stresom, ojačaće vam imunitet, povećati sposobnost organizma da sagoreva masnoće i poboljšati celokupno raspoloženje.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.