Trijumf za kraj: “Breaking Bad” obeležio dodelu Emi nagrada!

Izvor: Svet, 26.Avg.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf za kraj: “Breaking Bad” obeležio dodelu Emi nagrada!

Noćas je u Los Anđelesu održana 66. po redu dodela Emi nagrada a pomalo očekivano, “Breaking Bad” potvrdio je titulu jedne od najboljih serija prethodnih decenija. Ovaj šou osvojio je najvažnije priznanje večeri za najbolju TV seriju a trofeje su dobile i glavne zvezde, Aron Pol, Brajan Krenston odnosno Ana Gan. “Breaking Bad” dobio je i nagradu za najbolji scenario u jednoj epizodi.
Britanska drama “Šerlok” takođe je nagrađa sa tri priznanja – >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Benedikt Kamberbeč dobio je nagradu za najboljeg glumca u mini seriji, njegov kolega Martin Frimen je najbolji sporedni glumac u seriji a stiglo je i priznanje za najbolji scenario. Mnogo razloga za zadovoljstvo ima i ekipa serije “Modern Family” koja po peti put zaredom osvaja priznanje za najbolju komediju.
Evo i liste pobednika u najvažnijim kategorijama:

Najbolja drama

Breaking Bad
Najbolja komedija
Modern Family
Glavni glumac u drami
Brajan Krenston (Breaking Bad)

Sporedna glumica u drami

Ana Gan (Breaking Bad)
Sporedni glumac u drami
Aron Pol (Breaking Bad)

Televizijski film

Normal Heart
Najbolja mini serija
Fargo

Najbolji glumac u mini seriji

Benedikt Kamberbeč (Šerlok)
Najbolji sporedni glumac u mini seriji
Martin Frimen (Šerlok)

Najbolji glumac u komediji

Džim Parson (Štreberi)
Najbolja glumica u komediji
Džulija Luis Drajfus (Veep)

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pogledajte raskošne toalete poznatih sa dodele Emi nagrada

Izvor: Svet, 26.Avg.2014

U centru Los Anđelesa sinoć je po 66. put održana dodela Emi nagrada.. . Najveće televizijske zvezde okupile su se na ceremoniji koju je vodio komičar Set Majers, a najviše je slavila ekipa serije “Čista hemija”, predvođena Brajanom Krenstonom, koji je proglašen za najboljeg glumca, dok...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.