Tri godine nakon rođenja, Megan Markl POKAZALA LICE SINA: Učinila to u NAJČUDNIJOJ SITUACIJI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 17:42

Tri godine nakon rođenja, Megan Markl POKAZALA LICE SINA: Učinila to u NAJČUDNIJOJ SITUACIJI (FOTO)

Čitav svet govori o ovome!

Megan Markl i princ Hari su 2019. godine dobili sina Arčija, a od tada njegovo lice nije se pojavljivalo u javnosti.

Glumica i princ rešili su da svojoj deci sačuvaju privatnost, a onda su u jednom trenutku promenili odluku, s obzirom da su na Tviteru osvanule Arčijeve slike.

Dečak koji će 2023. godine napuniti četiri godine postao je zvezda društvenih mreža, a fanovi Saseksa oduševljeni su činjenicom da napokon vide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečaka.

Arči se s majkom Megan pojavio u jednom Zoom pozivu, a "screenshot" je objavljen na društvenim mrežama.

Porodica je razgovarala s Džotakom Edaj, izvršnom direktorkom konzulatske kompanije za društveni uticaj Full Circle Strategies, piše "The Sun". Navodno su u pozivu učestvovale i američka politička aktivistkinja Dona Brazil i profesorka američkih studija Dačes Haris.

Mnoge je iznenadilo što je Megan bez povoda odlučila da pokaže lice svog sina, koje je skrivala poslednje tri godine. Njeni brojni hejteri razvili su teoriju da je želela da skrene pažnju medija s princeze Kejt i princa Vilijama, koji su juče došli u SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.