Tri boje zvuka: Jelena Tomašević, Del Arno bend i Stereo banana gosti Bokija Perića! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Dec.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri boje zvuka: Jelena Tomašević, Del Arno bend i Stereo banana gosti Bokija Perića! FOTO

U novoj emisiji Tri boje zvuka koja je na programu 20. decembra od 22:40 na drugom programu RTS-a, Jelena Tomašević, Del Arno bend i Stereo Banana biće gosti Bokija Perića.

Jelena Tomašević će sa nama podeliti utiske sa svojih solističkih koncerata održanih u Centru „Sava“ ove godine i izvesti pesme sa svog poslednjeg albuma „Ime moje“ objavljenog krajem 2015. godine. Uz fantastične muzičare, Jelena će i ovom prilikom obradovati sve ljubitelje kvalitetnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pop zvuka izvođenjem nekih od svojih najpopularnijih pesama uz specijalnu gošću Mari Mari.

Najpoznatiji rege sastav ovih prostora, Del Arno bend, ove godine obeležava trideset godina postojanja. U našoj emisiji će izvesti tri sasvim nove pesme i time svojoj vernoj publici najaviti koncert u Domu omladine kojim će završiti obeležavanje ovog jubileja. I posle trideset godina rada, jedan od najpoznatijih rege bendova Balkana ostao je veran melodijskoj roots muzici i iskrenim tekstovima u svojim pesmama.

Naopak i Nemus čine muzički sastav Stereo banana. Dolaze iz Niša i za relativno kratko vreme su osvojili mlađu publiku ovog regiona. Njihova muzika mešavina je regea, hip hopa, brejkbita i fanka, a karakterični su po duhovitim i angažovanim tekstovima.

Sa svetske muzičke scene donosimo priču o novom albumu Emeli Sande. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.