Trenutno ne zarađujem! Niko neće da plati da me gleda ovakvu Šavija otvoreno o poslu i povredama, ide na još jednu operaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 10:12

"Trenutno ne zarađujem! Niko neće da plati da me gleda ovakvu" Šavija otvoreno o poslu i povredama, ide na još jednu operaciju!

"Sve ovo me psihički ubija!"

Starleta, Nataša Šavija se još nije oporavila od povreda koje joj je, kako tvrdi, naneo bivši zadrugar Stefan Karić.

Njoj je oko izdeformisano te već sutra je čeka nova intervencija na licu.

- Čekam operaciju, zakazana je za sutra. I dalje imam problem sa okom, deformisano je od njegovog udarca... Osećam veliki strah, ali želim da se sve što pre završi i da ponovo budem stara Nataša. Sve ovo me psihički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubija, jer, kao i svakoj ženi, i meni je bitno kako izgledam. Ne izlazim iz kuće, neću da me ljudi gledaju sa iskrivljenim licem. Karić mi je tog 1. maja okrenuo život naglavačke i još trpim posledice - kaže Šavija.

Starleta dodaje da ne može više da radi:

- Ne mogu da se snimam i fotografišem za "Onli fens" jer ne izgledam lepo. Lice mi je unakaženo, niko neće da plati da me gleda ovakvu. Ne zarađujem trenutno, a za sve je kriv nasilnik Stefan - rekla je Nataša.

Nakon njenih optužbi, Karić je proveo 29 dana u pritvoru, suđenje se i dalje čeka, a Nataša, kako navodi, neće odustati dok Stefan ne završi u zatvoru:

- Očekujem da pravda bude zadovoljena. Neću odustati od krivičnog gonjenja, jer govorim u ime svih žena koje su preživele nasilje muškaraca. Njemu je mesto u zatvoru! Neka svi muškarci koji pomisle da udare ženu znaju da će završiti iza rešetaka kao on. Mora da odgovara za svoje posledice - rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.