Treće pomirenje bilo je presudno: Udaje se Bojana Vujadinović!

Izvor: Svet, 06.Dec.2011, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treće pomirenje bilo je presudno: Udaje se Bojana Vujadinović!

naslov: 
Treće pomirenje bilo je presudno: Udaje se Bojana Vujadinović!



excerpt: 
Nekadašnja misica Srbije pre četiri meseca se spakovala i napustila Beograd zbog pomirenja sa ekonomskim savetnikom naše ambasade u Crnoj Gori Kristijanom Kolakovićem...


izvor: 
S Media


tekst clanka: 
Nekadašnja misica Srbije Bojana Vujadinović pre četiri meseca se spakovala i napustila Beograd. Razlog je bilo pomirenje sa ekonomskim savetnikom naše ambasade u Crnoj Gori Kristijanom Kolakovićem.
"Pre šest meseci na kućnu adresu stigli su mi baloni, jedno pisamce i karta za Podgoricu u jednom pravcu. Nisam razmišljala, spakovala sam stvari i otišla... Naša veza je, moglo bi se reći, bila burna. Ovo nam je treće pomirenje. Sada je sve ružno iza nas, volimo se više nego ikad, zreliji smo, odlučniji, a shvatili smo i da ne možemo jedno bez drugog", rekla je za Gloriu sveže zaprošena Bojana.
S obzirom na to da je ova lepotica poreklom Crnogorka, brzo se privikla na tamošnji život a iako ima nekoliko novih prijateljica, večernje izlaske čuva za Beograd.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.