Trebalo je da poslušam MAJKU, njene SUZE nemaju cenu: Bane se umalo RASPLAKAO u emisiji - teške reči o ZERINI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebalo je da poslušam MAJKU, njene SUZE nemaju cenu: Bane se umalo RASPLAKAO u emisiji - teške reči o ZERINI (VIDEO)

Proradile mu emocije!

Bane Čolak se sinoć, gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita", osvrnuo i na svoj odnos sa majkom Jasminom, nakon što je pušten video u kojem ga ona, uplakana, ubeđuje da bi trebalo da prekine vezu sa Zerinom Hećo jer ona njega ne voli.

- Hvala mojoj Jasmini, volim je i hvala joj što je odgojila mog brata i mene. Mnogo sam vezan za nju. Bez njenog amina ne radim ništa, ona mi je sve. Zerinu sam mnogo voleo, i mamine reči su mi samo prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz glavu, nisam je slušao. Voleo sam je mnogo i iskreno. Trebalo je da poslušam majku, njene suze nemaju cenu - govorio je Bane, koji je potom prokomentarisao i informacije o navodnim tužbama koje Zerina sprema protiv njega.

- Ona mene može da tuži, ali nema za šta. Ja bih nju tužio, ali neću. Čujem da ona hoće da priča nešto sa mnom, meni nije jasno šta hoće. Bilo je sve, pa prošlo, kraj. Ne želim više da vidim Zerinu Hećo, niti da pričam sa njom, potpuno sam ravnodušan i voleo bih da se više nikada ne sretnemo - zaključio je Čolak o Zerini.

Celo njegovo izlaganje poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.