Tražila zabranu prilaska Jelena Golubović PRIJAVLJENA POLICIJI, evo šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 18:04

"Tražila zabranu prilaska" Jelena Golubović PRIJAVLJENA POLICIJI, evo šta se desilo

Isplivalo u javnost.
Rediteljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović otkrila je da ju je tetka prijavila policiji zbog maltretiranja putem društvene mreže Fejsbuk.
Jelena je postala poznata širokim narodnim masama u rijaliti šou programu, a svi dobro znaju koliko je bila vezana za svoju baku.
Međutim, kada je njena baka preminula, došlo je do problema sa tetkom koja je tražila deo nasledstva, odnosno novac od luksuzne nekretnine u Karađorđevoj ulici u Beogradu.
Golubovićeva je sada otkrila da je svađa sa tetkom koja se odjednom pojavila otišla toliko daleko da ju je prijavila policiji.
- Tetka uopšte nije brinula o baki. Niko nije znao da tetka postoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.