Trapava: Jelena Golubović slomila krst na Kristijanovom krevetu (video)

Izvor: Svet, 12.Dec.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trapava: Jelena Golubović slomila krst na Kristijanovom krevetu (video)

Kristijan Golubović je veoma pobožan, pa je na svom krevetu na imanju u Lisoviću napravio i krst, koji je nespretnošču Jelene Golubović slomljen.
Naime, ona je razgovarala sa Golubovićem koji joj je pominjao koliko je bila gadna u prošloj sezoni i šta su sve gledaoci morali da trpe, a onda je ona sela na njegov krst i polomila ga.
“Morali su da gledaju tvoje je*anje s Čupom… A to su profesionalne ku*ve. Nemoj tu sje*aćeš mi krst. Pa gde si našla tu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sedneš”, rekao je on i razočarao se njenom nespretnošću.
Pogledajte kako je Kristijan reagovao:


Pogledajte kako je Kristijan reagovao kad je Jelena Golubović polomila krst na njegovom krevetu!
Posted by Farma 6 on Saturday, December 12, 2015

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Evo kako je Kristijan reagovao kad mu je Jelena slomila krst

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2015

Dok je razgovaro sa Jelenom Glubović o tome koliko je bila gadna u prošloj sezoni i šta su sve gledaoci morali da trpe, ona je sela na krst koji Kristijan drži na krevetu i polomila ga...- Nemoj tu sje*aćeš mi krst. Pa gde si našla tu da sedneš - rekao je on i razočarao se njenom nespretnošću...Publika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.