Tragom porodične priče Slađane Milošević

Izvor: Prva.rs, 25.Mar.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragom porodične priče Slađane Milošević

Tragom porodične priče dive rok muzike ekipa Exkluziva zaputila se u Morović, malo sremačko selo. Slađana Milošević odvela nas je na imanje koja je nekada pripadalo njenoj porodici.
"Moja velika želja je bila da promociju knjige "Civilizacija žena-muška žena" koju sam kao što geldaoci verovatno znaju napisala pre dve godine promovišem i u ovom mestu za koje sam posebno vezana zato što moja baka Aleksandra Todorović, po kojoj nosim ime, potiče iz ovog kraja.", ispričala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za današnji Exkluziv.
Zahvaljujući junaštvu njen čukun čukun deda Pan Todorović dobio je zemlju od Cara Franca Josefa. Svoje detinjstvo ipak nije provela na selu. Muzička ikona ispričala nam je da je crkveno imanje samo deo velikog porodičnog bogotstva.

Sa Slađanom odlazimo na promociju knjige a ona planira da objavi pesmu istog naziva "Muška žena".
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.