Tragično nastradala pevačica KRILA DEČKA od porodice? Obelodanjeni novi detalji o smrti Andrijane Lazić

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 15:49

Tragično nastradala pevačica KRILA DEČKA od porodice? Obelodanjeni novi detalji o smrti Andrijane Lazić

Isplivali novi detalji o tragično nastradaloj pevačici, koja je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala tokom pada sa 24. sprata u Dubaiju.

Njena misteriozna smrt i dalje intrigira javnost, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji iz života ove tragično nastradale pevačice.

Poslednji detalji koji su privukli pažnju jesu fotografije na Instagram profilu nastradale Andrijane na kojima se može videti tetovaža >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u obliku slova "R" koja je posvećena njenom bivšem dečku, kojeg je navodno krila.

Andrijana i Rade otpočeli su vezu 2021. godine kada je i nastala fotografija na njenom Instagramu, međutim njen otac Nebojša Lazić Zenga nije odobravao vezu svoje ćerke.

- Njen otac Nebojša je bio jako vezan za Andrijanu, ona mu je bila zenica oka. Imao je za nju velike planove. Osim državnog posla u Osnovnom sudu u Bijeljini gde je radila, na šta je bio ponosan, posebno je isticao njene pevačke mogućnosti, te uvek govorio kako će ona daleko da dogura kao pevačica. U svemu tome nije nalazio mesta za njen privatni život i momke, te je često govorio : "Nema ona vremena za momke sada, treba da se posveti karijeri, prvo da napravi ime, a onda neka radi šta hoće". Andrijani je otac bio glavna figura i uzor u svemu, tako da nije čudo što veza sa Radetom nije potrajala, imao je on svoje prste u tome - otkrio je izvor za "Republiku".

Inače, Andrijana sa pomenutim dečkom ima samo jednu zajedničku fotografiju, što govori da njihova veza ipak nije potrajala.

Srbija Danas/Republika/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.