Tragedija zbog droge: Sin Nika Kejva poginuo jer je uzimao LSD!

Izvor: Scandal.rs, 10.Nov.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija zbog droge: Sin Nika Kejva poginuo jer je uzimao LSD!

Artur Kejv (15) poginuo je 14. jula kada je pao sa litice u engleskom gradu Brajtonu. Policija je u izveštaju navela da je sin slavnog pevača Nika Kejva poginuo u nesrećnom slučaju, a danas je otkriveno da je pre smrti konzumirao halucinogenu drogu LSD.

Artur Kejv pao je sa litice visoke 18 metara, a umro je u helikopteru hitne pomoći pre nego što je i stigao u bolnicu.

Objavljeni toksikološki nalazi pokazali su da je 15-godišnji dečak pre nego što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << popeo na liticu uzeo LSD, drogu koja izaziva ozbiljne halucinacije, te da je to najverovatniji uzrok njegove smrti.

Prilikom pada Artur Kejv polomio je obe noge, zadobio frakturu lobanje i obilno krvarenje na mozgu, saopšteno je danas u izveštaju patologa i policije.

Nakon što mu je sin poginuo, Nik Kejv je u julu potvrdio tragediju saopštenjem:

“Naš sin Artur umro je u utorak uveče. Bio je naš prelep, srećan dečak. Molimo za privatnost koja je našoj porodici potrebna u ovom teškom trenutku”.

Nakon današnjih saznanja, pevač se još nije obratio javnosti i prokomentarisao uzrok smrti svog sina.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKOČIO SA LITICE JER JE UZEO LDS: Sin Nika Kejva poginuo zbog droge

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015

Artur Kejv (15) poginuo je 14. jula kada je pao sa litice u engleskom gradu Brajtonu...Policija je u izveštaju navela da je sin slavnog pevača Nika Kejva poginuo u nesrećnom slučaju, a danas je otkriveno da je pre smrti konzumirao halucinogenu drogu LSD...Artur Kejv pao je sa litice visoke 18 metara,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.