Tragedija u porodici pevača: Sa tobom je otišao deo mene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 18:49

Tragedija u porodici pevača: "Sa tobom je otišao deo mene..."

Ćutao je neko vreme o gubitku voljene.

Saša Kapor nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju.

Pevač koji se proslavio kroz takmičenje u "Zvezdama Granda" je ostao bez svoje bake za koju je bio jako vezan.

Ovaj gubitak je doživeo početkom godine, a pevač se sada emotivnim rečima oprostio od nje.

Bako moja, moje srce, moj heroju. Sa tobom je dvanaestog januara otišao deo mene, jer si bila duša moje duše. Bog me je blagoslovio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neizmerno da baš ti budeš jedan od temelja mog života i beskrajno sam mu zahvalan. Hvala ti što si mi spasila život i borila se u svim životnim okolnostima na koje ne možemo da utičemo i da odrastem u najbolju verziju sebe. Hvala ti i izvini. Nadam se da sam uspeo bar jedan najmanji deo dobrog da ti vratim, trudio sam se koliko sam uspeo i umeo - napisao je on i dodao:

Sa ove tačke gledišta kao da mi je nešto govorilo da dolazi vreme rastanka, rastanka na koji niko nikada nije spreman. Bogu sam zahvalan što mi te je poživeo toliko dugo, ali koliko god bilo je malo, jer najmiliji kada odlaze teško je… Preteško, ali znam da si, kako na zemlji, tako i na nebu moj anđeo čuvar. I postaviću ovaj video u boji jer ti si moje bitisanje obojila u najlepše boje koje život pruža. Tvoj omiljeni unuk Saša. Volim te beskrajno - napisao je Kapor uz video sa preminulom bakom.

Srbija Danas/sasa_kapor_official

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.