Trač ili istina: Goša i Kristina u tajnoj vezi?!

Izvor: Svet, 13.Okt.2011, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trač ili istina: Goša i Kristina u tajnoj vezi?!

naslov: 
Trač ili istina: Goša i Kristina u tajnoj vezi?!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Kristina i Goša se poznaju godinama, s obzirom na to da ona radi u njegovoj firmi kao stilista. Iako su dugo imali strogo...


izvor: 
"Alo!"


tekst clanka: 
Da je moguće, pa često i neizbežno, pomešati posao i zadovoljstvo, pokazao nam je na više primera direktor produkcijske kuće "Emoušn" Goran Stamenković. Posle veze s voditeljkom Anom Mihajlovski (sa kojom ima i ćerku Ivu), te romanse sa zaštitnim licem svoje produkcije Katarinom Šišmanović, Goša se zaljubio u još jednu svoju uposlenicu! Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, reč je o Kristini Bekvalac, mlađoj sestri popularne pevačice Nataše. Pomenuti par upoznao se (a kako drugačije?!) u "Emoušnu"! "Kristina i Goša se poznaju godinama, s obzirom na to da ona radi u njegovoj firmi kao stilista. Iako su dugo imali strogo poslovni odnos, nedavno su među njima sevnule varnice, pa su sve više vremena počeli da provode zajedno. Iako su Stamenkovića mediji povezivali s Natašom, njemu starija sestra Bekvalac nije bila interesantna u tom smislu, što se ne bi moglo reći za Kristinu!" priča dobro obavešteni izvor. "Kako bi izbegli da u firmi budu predmet tračeva, Kristina i Goša su odlučili da se na radnom mestu ponašaju strogo profesionalno, a šta rade u slobodno vreme je isključivo njihova stvar. Lepoj stilistkinji posle razvoda i kraće (obnovljene) veze sa Vladom Mandićem prija pažnja prvog čoveka "Emoušna" jer sa njim oseća sigurnost, ali i dobija mušku pažnju koja joj je falila već duže vreme" zaključuje naš izvor. Kada smo je pozvali za komentar, mlađa sestra Bekvalac počela je grohotom da se smeje, da bi nam na kraju dala sledeću izjavu: "Veoma mi je to smešno. Šest godina radim u "Emoušnu", a Goša može otac da mi bude! Ne mogu sebe da zamislim pored njega, stvarno mi je to smešno" rekla nam je Kristina između salvi smeha. S druge strane, pokušaj da stupimo u kontakt sa Stamenkovićem nije urodio plodom.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.