Topalko: Morao sam da dođem u Beograd da bih unovčio ono što znam!

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko: Morao sam da dođem u Beograd da bih unovčio ono što znam!

Pevač otkrio da je sa 16 godina počeo da peva.

- Morao sam da dođem u Beograd, da bih kroz taj Beograd unovčio ono što znam. Dakle i oni isto, ako im se pruža neki “novi Beograd” odavde, da li bi bili patriote i rekli “Ja volim svoju zemlju, ja ću da budem ovde i da nemam parče hleba, ili će da odu da zarade sebi novac – rekao je Milan Topalović u emisiji “Magazin in”.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Topalko: Morao sam da dođem u Beograd kako bih unovčio ono što znam!

Izvor: Svet, 03.Feb.2013

Pevač Milan Topalović Topalko otkrio da je sa 16 godina počeo da peva. “Morao sam da dođem u Beograd, da bih kroz taj Beograd unovčio ono što znam. Dakle i oni isto, ako im se pruža neki “novi Beograd” odavde, da li bi bili patriote i rekli “Ja volim svoju zemlju, ja ću da budem [..]

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.