Topa za somune! Odmah ćete ogladneti kada vidite ovo! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 10.Avg.2023, 20:27

Topa za somune! Odmah ćete ogladneti kada vidite ovo! (RECEPT)

Topa za somune! Odmah ćete ogladneti kada vidite ovo! Topa se može koristiti i za pomfrit, krekere ili bilo šta drugo što vi i vaša porodica volite da jedete.

Potrebno za topu:

50g putera

2 velike kašike pavlake

3 velike kašike mladog sira

2 velike kašike kajmaka

prstohvat soli

1 jaje

50g dimljenog sira


Priprema: 

Istopiti puter na tiganju pa dodati pavlaku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izmešati i nakon minut do dva dodati mladi sir i kajmak. Dobro izmešati i kuvati na srednje visokoj temperaturi 4-5 minuta.

Posoliti i dodati umućeno jaje, izmešati i na kraju dodati rendani dimljeni sir. Promešati dok se sir ne istopi i servirati uz tople somune.

Prijatno!

NAPOMENA:

Iz recepta možete izostaviti jaje, zavisno koje konzistencije više volite topu. Ako želite da je više tečna onda nemojte dodavati jaje.

Video pripreme pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.