Top trikovi: Frizure za najlakše održavanje koje će svaka devojka primeniti

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top trikovi: Frizure za najlakše održavanje koje će svaka devojka primeniti

Svaka devojka vodi računa o sebi, a posebnu pažnju poklanja kosi. Redovno šišanje doprinećete njenom zdravom izgledu, ali postoji nekoliko tajnih saveta kako da uvek bude top sređena.

Svaka devojka bi volela da svaki jutro kad ustane ima isfeniranu kosu, ili u krajnjem slučaju uvek odličnu sređenu i urednu. Dešava se da posle spavanje kosa bude razbarušena, pa treba očito više vremena da se ona 'dovede u red'. Postoji nekoliko trikova kako lako održavati kosu urednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i to za više tipova kose.

Kosa jednake dužine

Odlična frizura za: ravnu, gustu i tanku kosu.

Jedna od najtraženijih frizura poslednjih nekoliko sezona je klasičan ravni bob. Kosa jednake dužine daleko je najlakša za održavanje i savršeno uokviruje lice.

Stepenasto

Odlična frizura za: gustu i tanku, kovrdžavu, talasastu i ravnu kosu.

Slojevi su odličan način za dodavanje volumena kosi i odlično uokviruju lice.

Slojeviti bob

Odlična frizura za: gustu i kovrdžavu kosu.

Verovali ili ne, bob izgleda odlično na kovrdžavoj kosi, pogotovo stepenasti. To je ujedno i najjednostavniji način održavanja prirodnih kovrdža.

Šiške sa strane

Odlična frizura za: gustu ili tanku, ravnu kosu.

Za razliku od šiški preko čela, ovakva frizura ne zahteva šest odlazak kod frizeru, kao ni neko preterano oblikovanje kod kuće. A čak i kad šiške narastu, vaša frizura će izgledati uredno, bez puno muke.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.