Top model počinje: Milica, Neda ili Bojana?

Izvor: Poznati.info, 05.Jun.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top model počinje: Milica, Neda ili Bojana?

Još samo malo vremena je ostalo do početka finala prvog modnog šoua 'Srpski top model by Ivana Stanković' koji će atraktivnoj devojci ispuniti san - da šeta modnim pistama, nosi odeću najpoznatijih svetskih kreatora, živi u metropolama i da bude deo svetskog džet-seta.
U finale su se plasirale Neda Stojanović, Milica Đorđević i Bojana Banjac, a voditeljke šoua biće Ivana Zarić i Marija Kilibarda.
Šou je od 16. marta pratio grupu od 15 devojaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koje su izabrane na audiciji. Devojke su živele u Top model vili, zajedno proživljavale sve izazove na trnovitom putu do zvezda, svakodnevno se suočavajući sa sa nizom zadataka. Njihov put do finala odvijao se pred budnim okom članova stručnog žirija: manekenke Ivane Stanković, fotografa Miše Obradovića i vlasnika agencije Click, Nenada Radujevića.
Glavna nagrada za pobednicu je prestižna titula srpskog top modela za 2011., a tu je i potpisivanje ugovora sa eminentnom modnom agencijom Click, putovanje u Izrael koje daruje ambasada Izraela u Srbiji i naslovna strana modnog časopisa Grazia.

Slične, interesantne teme: U nedelju finale Top modela! Top model: počinje veliko finale! Očekivano: iz Top Modela ispala Marina Žikić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.