Top 5 modela mobilnih telefona koji najviše zrače!

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 modela mobilnih telefona koji najviše zrače!

Ne zrače svi telefoni isto, a i postoji regulativa koja određuje maksimalnu granicu do koje zračenje iz smartphone uređaja može da ide

Zračenje mobilnog telefona je nešto što brine skoro svakog korisnika.

Međutim, ne zrače svi telefoni isto, a i postoji regulativa koja određuje maksimalnu granicu do koje zračenje iz smartphone uređaja može da ide, pre nego postane zakonski nedozvoljeno.

Imate iPhone, Samsungovu S seriju, Lumiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ili HTC? Odahnite. Vratite osmeh na lice i obrišite hladan znoj, jer ti mobilni telefoni nisu “barely legal” (na ivici legalnosti).

Kojih je to top pet mobilnih telefona na granici legalnosti, pogledajte u priloženom videu, a poslušajte i objašnjenje o maksimalno dozvoljenoj količini zračenja, koja ne sme da prelazi 1,6 vata po kilogramu težine.



Izvor: Youtube

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.