Top 10 Instagram profila poznatih koji zaista postavljaju standarde

Izvor: Svet, 11.Sep.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10 Instagram profila poznatih koji zaista postavljaju standarde

Da instagram ne nudi slike na gram uverili smo se u to više nego možda i njegov idejni tvorac za kojeg pretpostavljamo da se vodio rečenicom „slika govori više od hiljadu reči“.
Foto: Unsplash.com Poznate ličnosti su to odmah prepoznale i iskoristile da prikažu sve boje njihovih života; dobro možda ne baš sve, ali mi vam izdvajamo deset najpopularnijih instagram profila među njima, pa vi prosudite jesu li najbolji….

A photo posted by Jennifer Lopez (jlo) >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << on Jun 2, 2016 at 11:19pm PDT


Na profilu Dženifer Lopez možete da pronađete najnovije modne krikove ali i interesantne beauty trikove. Videćete, ako je zapratite…
Još najinteresantnijih profila poznatih pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Top 10 Instagram profila poznatih koji zaista postavljaju standarde

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2016

Poznate ličnosti su to odmah prepoznale i iskoristile da prikažu sve boje njihovih života; dobro možda ne baš sve, ali mi vam izdvajamo deset najpopularnijih instagram profila među njima, pa vi prosudite jesu li najbolji…...A photo posted by Jennifer Lopez (jlo) on Jun 2, 2016 at 11:19pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.