Toni Cetinski više ne živi sa suprugom!

Izvor: Svet, 10.Nov.2011, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski više ne živi sa suprugom!

naslov: 
Toni Cetinski više ne živi sa suprugom!



excerpt: 
Toni Cetinski i Ivana Nobilo Cetinski su preko svoje PR menadžerke Snježane Jerković demantovali glasine o razvodu, ali su potvrdili da više ne žive pod istim krovom...


izvor: 
index.hr


tekst clanka: 
Toni Cetinski i Ivana Nobilo Cetinski su preko svoje PR menadžerke Snježane Jerković demantovali glasine o razvodu, ali su potvrdili da su doneli odluku o tome da više ne žive zajedno, prenose danas hrvatski portali.
"Privatne događaje poput njihovog venčanja, rođenja kćerke, krštenja, godišnjica i slično, Toni i Ivana čuvali su kao deo svoje intime pa ni ovaj moment ne žele da podele sa medijima. Toni Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski se ne razvode", navodi se u saopštenju Jerkovićeve, koje je preneo index.hr. Međutim, ona je potvrdila da je bračni par odlučio da živi odvojeno. "Odluku su doneli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a do ovog poteza nije došlo zbog trećih osoba. Privatni život nema uticaja na njihovu uspešnu poslovnu saradnju, koja se nastavlja i dalje", zaključila je Jerković.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.