Toni Cetinski ostvaruje svoje snove

Izvor: Svet, 06.Apr.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski ostvaruje svoje snove

Fanovi svih generacija s nestrpljenjem iščekuju 14. april. Svetla dana, tada će ugledati jedan od najiščekivanijih nosača zvuka u cieloj regiji, novi album Tonija Cetinskog nazvan po istoimenoj aktuelnoj pesmi “Kao u snu”, koja je u kratkom roku osvojila srca svih poklonika.
Upravo ovim albumom, na jedan od najlepših mogućih načina, biće opisana 27 godina duga karijera, jednog od najuspešnijih regionalnih pevača.
Beogradski nastup, kao i ceo album, donose novi zvuk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji Toni već dugo promoviše na svojim koncertima, a koji su fanovi odlično prihvatili, ocenivši kako nikada nije bolje zvučao. Svi koji nabave svoj primerak album “Kao u snu”, sami se mogu uveriti u čarobnu rapsodiju zvuka Tonija Cetinskog.
Nakon zagrebačkog koncerta, promocija albuma “Kao u snu” nastavlja se koncertima u Beogradu, 26. i 27. aprila u Sava centru. Za ovaj koncert vlada ogromno interesovanje a karte se mogu kupiti blagajni Sava Centra i u sistemu Eventima.
Svetpromo
The post Toni Cetinski ostvaruje svoje snove appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.