Toni Bijelić se oglasio nakon navoda da je sa Melinom Džinović u Monaku (FOTO)

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2024, 16:46

Toni Bijelić se oglasio nakon navoda da je sa Melinom Džinović u Monaku (FOTO)

Toni Bijelić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon navoda da se trenutno nalazi sa Melinom Džinović u Monaku.
Otkako je Dragana Mirković izdala saopštenje u kome je navela da se nakon 23 godine braka, razvodi od supruha Tonija Bijelića sa kojim ima ćerku Manuerlu i sina Marka, mediji su počeli da prate svaki njegov korak.
Danas je u jednim novinama osvanula naslovna strana da bivši suprug Dragane Mirković navodno provodi vreme u Monaku, zajedno sa bivšom suprugom Harisa Džinovića, Melinom.
Kako bi sprečio dalje spekulacije, Toni je odmah odlučio da demantuje ove navode, putem društvene mreže Instagram, gde je kratko poručio da je sve laž.
Foto: Instagram...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dragana Mirković se istopila od sreće! FOTOGRAFISALA SINA U NJIHOVOM DVORCU: "Ti si moj ponos", Marko je uz majku tokom njenog razvoda od Tonija (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Apr.2024

Muzička zvezda Dragana Mirković priznala je prošlog meseca da se razvodi od dugogodišnjeg supruga Tonija Bijelića, dok su njihova deca uz nju tokom ovog perioda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.