Tomović primetio NAGLI PREKID kontakta Rialde i Alena! SIGURAN je da BEŽE OD OBOSTRANE LJUBAVI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 11:19

Tomović primetio NAGLI PREKID kontakta Rialde i Alena! SIGURAN je da BEŽE OD OBOSTRANE LJUBAVI! (VIDEO)

Raskrinkao je prijatelja do srži!

Vladimir Tomović stao je u zaštitu svoje nove izabranice, Ivane Marinković, pa udraio šamar realnosti Maji Marković i Alenu Hadroviću:

- Bacila je sve uspomene sa tim čovekom, a nije mogla da se odrekne jednog džaka stvari. Evo, Alen sada kaže da je ona njega pitali, ali je to njena lična stvar - počeo je Tomović.

- Jeste, ja sam joj rekao da sačeka da se izađe, da bi se i platile te stvari - uključio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Alen.

- Ja bih voleo da se Joca pojavi ovde, tada bi video pravu situaciju. Mene sad čudi zašto je Alen skroz prekinuo odnos sa Rialdom i Natašom, odjednom nemaju nikakav kontakt. Ne insinuiram ni na šta, ali mi je čudno - posumnjao je Vladimir.

- Oni su se udaljili, naš je odnos jači sada. Druže se, ali sada manje - rekla je Maja.

- Svaki naš kontakt je tumačen kao nešto više - pravdao se Alen.

- Ne dao Bog da ja progovorim o svemu - uključila se Ivana.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.