Tomović muvao MALOLETNICU i to Miljaninu ROĐENU SESTRU! Novi HAOS, Marija BESNI - Možeš OTAC da joj budeš

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović muvao MALOLETNICU i to Miljaninu ROĐENU SESTRU! Novi HAOS, Marija BESNI - Možeš OTAC da joj budeš

Ludilo u kući!

Vladimir Tomović, otkako je ušao u "Zadrugu 3", ne može da stvori harmoničan odnos sa Kulićkama.

Iako se trudio da sve okrene na šalu, Miljana je prešla granicu, te se zadnja dva dana neprestano svađaju.

Tomović je danas u toku razgovora sa njih dve, priznao da je slao poruke Marijinoj mlađoj ćerki, Miljaninoj sestri, Ani.

- Nisam je pitao za godine. Mnogo je lepa, ista je ti Marija. Ana i ja smo se dopisivali dok je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Crnoj Gori. Ona ima 17 godina, nisam joj nijednu lošu reč rekao. Pričala mi je šta trenira - govorio je Vlada, a Marija se nadovezala ljutito.

- Ne možeš da kažeš da ti se sviđa kad možeš otac da joj budeš. Nemoj tako da pričaš, neću to da slušam, ona ima 17 godina - naljutila se Kulićka na njega, a ceo razgovor poslušajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.