Tomović kao pravi seksualni manijak! Nije mogao da se obuzda, pa ju je ščepao!

Izvor: Svet, 12.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović kao pravi seksualni manijak! Nije mogao da se obuzda, pa ju je ščepao!

Vladimir Tomović važi za velikog zavodnika u Beloj kući, a već nekoliko zadrugarki bacilo je oko na njega. Međutim, ove večeri došlo je do razmena emocija između njega i zadrugarke u garderoberu.
Kada je Ivana Šopić otišla da se presvuče i spremi za spavanje, odmah je u garderober ušao Tomović. Tom prilikom Vladimir je prišao Ivani i zagrlio je, a iako ovo nisu videli ostali zadrugari, to su snimile kamere.
Da li će Ivana i Vladimir uploviti u vezu ili će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ostati samo na prijateljskom odnosu ostaje nam da vidimo u danima ispred nas.
U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.
 

svetprintscreen
The post Tomović kao pravi seksualni manijak! Nije mogao da se obuzda, pa ju je ščepao! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

VLADIMIR OVIM UNIŠTIO STANIJU: Evo šta je rekao Ivani Šopić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019

Brutalno je uvredio...Vladimir Tomović govorio je o svojim dugim vezama, a onda se dotakao i veze sa Stanijom...Zadrugarka Ivana Šopić iznela je svoje mišljenje da je Stanija "uzdigla" Vladimira, sa čim se on nije složio...Onda je ona na to dodala da je Stanija Dobrojević top riba, ali Vladimir...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.