Izvor: Scandal.rs, 02.Apr.2020, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović i Lidija Vukićević u VATRENOJ vezi! Sve GRMI od emocija!

Vladimir je postavio fotografiju na kojoj je u svečanom odelu, a Lidija nije odolela, pa je ostavila komentar.

„Ljubav“, napisala je Lidija, a potom je Tomović javno priznao da voli glumicu.

Njih dvoje odavno se prate i sumnjivi su javnosti, ali za sada nisu potvrdili da li su zajedno ili ne.

Podsetimo se, pre dva meseca pokrenula se priča o odnosu proslavljene glumice i bivšeg zadrugara.

Nakon što je glumica ostavila srce u komentaru ispod fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na Instagramu popularnog “Zadrugara”, a on joj odgovorio sa “Zlato moje”, Lidija je tada objasnila prirodu njihovog odnosa.

Mnoge je iznenadila bliskost na društvenim mrežama koju su jedno prema drugom iskazali Lidija i Vladimir.

Tomović je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa najmilijima uz komentar: “Nije teško zagrliti čitav svet kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos”. Odmah potom, oglasila se Lidija koja mu je ostavila komentar u vidu tri srca. Glumica nikako nije ostala bez odgovora, jer joj je Vladimir napisao: “Zlato moje”.

Glumica je otkrila u kakvom je odnosu sa Vladimirom.

– Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još pre nego što je on ušao u rijaliti. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upozvali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja – rekla je Lidija Vukićević.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.