Tomislav Panić doživeo saobraćajku! Sleteo s puta, a automobil mu je potpun uništen

Izvor: Svet, 29.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Panić doživeo saobraćajku! Sleteo s puta, a automobil mu je potpun uništen

Bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, “Zadruge” Tomislav Panić pre nekoliko dana doživeo je saobraćajnu nesreću.
On je vozio automobil svog oca, a onda je iznenada skrenuo sa puta i napravio udes.
Na svu sreću, Toma je prošao bez većih povreda, ali je automobil njegovog oca potpuno uništen.
Maneken je rekao kako se oseća i šta je bio uzrok ove nesreće.
“Imao sam sudar u nedelju ujutru. Malo sam ugruvan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << malo me boli, nisam dobro spavao prvih dan-dva, ali sada ide sve na bolje. To je očev auto bio, jedva sam mu saopštio, jedva sam mu rekao, ali on je shvatio da je važniji moj život nego auto. Nisam bio pijan i nije bilo više vozila, samo sam ja skrenuo s puta”, rekao je Panić.
SvetSvet
The post Tomislav Panić doživeo saobraćajku! Sleteo s puta, a automobil mu je potpun uništen appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tomislav Panić IMAO SUDAR, AUTOMOBIL UNIŠTEN: Ugruvan sam, nisam mogao da spavam, a ocu sam jedva saopštio!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018

Bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, “Zadruge”, Tomislav Panić, pre nekoliko dana doživeo je saobraćajnu nesreću. On je vozio automobil svog oca, a onda je iznenada skrenuo sa puta i napravio udes. Na svu sreću, Toma je prošao bez većih povreda,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.