Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Panić se oglasio nakon vesti da je Nadežda TRUDNA, pa otkrio kad planira da se vidi sa Biljićevom!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija ”Zadruga” Nadežda Biljić otkrila je danas na svom profilu na Instagramu da je u blagoslovenom stanju, a kao dokaz priložila je i fotografiju testa za trudnoću. Nadežda se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila da je otac deteta Toma Panić, koji ju pre oko mesec dana pretukao i sada ima The post Toma Panić se oglasio nakon vesti da je Nadežda TRUDNA, pa otkrio kad planira da se vidi sa Biljićevom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA KORAĆ PONELA LUNINU PERIKU: Đoganijeva joj se odmah JAVNO OBRATILA! Ovo niko nije očekivao!

Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019

Nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga”, Ana Korać, pokazala je na Instagramu novo izdanje, koje je ostavilo mnoge bez reči. Koraćeva je, naime, ponovo nespretno obradila fotografiju koju je postavila na Instagram, u želji da suzi struk, pa joj je ruka ispala mnogo veća nego što zapravo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.