Toma Panić OTKAČIO Ivanu Nikolić iz Hurricane grupe? Nadežda odlučila da PROGOVORI: Otkrila DETALJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 17:57

Toma Panić OTKAČIO Ivanu Nikolić iz Hurricane grupe? Nadežda odlučila da PROGOVORI: Otkrila DETALJE...

Raskrinkala ga!

Nadežda Biljić se oglasila na svom Instagram storiju te žestoko oplela po Tomi Paniću, a tom prilikom otkrila i tajnu koju je čuvala, a tiče se članice grupe "Hurricane", Ivane Nikolić.

- A devojka koja mu se nabacivala u klubu Gotik i kako on kaže, da je odj*bao, je Ivana Nikolić iz Hurricane-a! - naisala je Biljićeva.

Da li je ovo istina, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE! Nakon priča da se NABACIVALA Tomi Paniću, Ivana Hurricane OTKRILA sve o njihovom odnosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020

Rekla šta je imala...Toma Panić izrevoltirao je nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić pričama koje je rekao reperu Nenadu Aleksiću Ša...On je pričao o Nadeždinim navodnim ljubomornim scenama koje mu je pravila, te na ovu temu Biljićeva nije ostala imuna i objavila stvari koje je malo ko znao o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"DEBELO ĆEMO IĆI NA SUD, JA SAM MU PARAVAN" Nadežda van sebe, oplela po Tomi, tvrdi da ga je u WC MUVALA PEVAČICA GRUPE "HURRICANE"

Izvor: Blic, 28.Nov.2020, 01:07

Nadežda Biljić je ljuta na svog nevečanog supruga Tomu Panića nakon što je izneo detalje o navodnim njenim aferama, pa je rešila da ga ne štedi više.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.