Tom Kruz odveo Suri u Pepeljugin dvorac

Izvor: Poznati.info, 09.Avg.2012, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz odveo Suri u Pepeljugin dvorac

Posle razvoda od Kejti Holms Tom se trudi da na sve moguće načine pokaže svetu da je brižan otac pa je ćerku odveo na vikend iz dečijih snova

Holivudski glumac Tom Kruz ne prestaje da iznenađuje javnost svojim vaspitavanjem ćerke Suri. Posle razvoda od Kejti Holms Tom se trudi da na sve moguće načine pokaže svetu da je brižan otac. On je ispunio veliku ćerkinu želju i odveo je na vikend u Diznijev dvorac Pepeljuga.

Dvorac Pepeljuga, osim bajkovitim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izgledom, ističe se ekskluzivnošću, pa tako u njemu ne može da boravi ko god poželi, već samo oni srećnici koje sam Dizni kompanija odabere. Tom je naravno iskoristio svoja poznanstva pa je omogućio Suri da bude jedna od retkih devojčica koje su se na barem jednu noć mogle osećati kao princeze.

Izgradnju dvorca koji izgleda baš kao onaj u bajci naparavio je sam Volt Dizni i da ga je namenio kao posebno mesto za odmor svoje porodice, ali preminuo je pet godina pre završetka gradnje.

Suri i Tom, kako piše britanski “Daily Mail”, viđeni su i kako uživaju u Diznijevom zabavnom parku, a Suri se obukla u kostim sirene. Nakon provedene noći u bajkovitom dvorcu Suri se vratila kod majke Kejti Holms u Njujorku.

U međuvremenu Kejti se pozabavila nekim ozbiljnijim pitanjima pa je upisala Suri u osnovnu školu “Avenues” u u koju će krenuti na jesen.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.