Tom Hardi: Hteo sam da prodam rođenu majku za krek!

Izvor: Prva.rs, 13.Maj.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Hardi: "Hteo sam da prodam rođenu majku za krek!"

Hardi je odrastao kao jedinac u porodici umetnika, a pre glumačke karijere bavio se modelingom i ostvarivao zapažene rezultate. Pod svetla reflektora ušao je ulogom u mini-seriji “Združena braća”, nakon čega su usledili filmovi “Pad crnog jastreba”, “Dan obračuna”, “Rokenrola”, “Početak” i mnogi drugi, a Tom je postao jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu.
Ipak, svoje tinejdžersko razdoblje kao i rane dvadesete proveo je pod uticajem opijata, zbog čega mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je propao petogodišnji brak sa Sarom Vard. On je “čist” od 2003. godine, a za magazin “Essential” otvoreno je govorio o ozbiljnim bitkama sa drogom i alkoholom koje je vodio u mladosti.
- Niko nije obraćao pažnju na mene dok nisu primetili da se gojim, šutiram ljude i ponašam se agresivno. Problem sa Holivudom je taj što traži od vas da budete nešto što niste, a zatim i smatra da ste postali ono sto su od vas očekivali. Ja nisam borac, ja sam samo jedan mali buržuj iz Londona. – rekao je Tom.
- Kada su mi rekli da ću umreti i da mi nema povratka, znao sam da moram da pobedim svoje poroke. To upozorenje zauvek će mi ostati urezano, jebeno imam sreće što sam živ - dodao je i čak priznao da je u jednom trenutku bio u stanju da "proda rođenu majku za kesicu kreka".
Njegov poslednji film je "Pobeseneli Maks" gde glumi sa Šarliz Teron, a koji će biti prikazan i na festivalu u Kanu.
Izvor: 24sata
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.