Toliko neprijatno... Dušica Jakovljević u cik zore zvala muža Viki Miljković, pevačica reagovala odmah

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 11:50

"Toliko neprijatno..." Dušica Jakovljević u cik zore zvala muža Viki Miljković, pevačica reagovala odmah

Voditeljka priznaje da je popila čašicu više, a tada neprijatno iskustvo ubrzo je postalo anegdota koja se i danas prepričava.

Voditeljki Dušici Jakovljević desila se jedna anegdota koju je i sama ispričala, a kako je i sama priznala, bilo joj je izuzetno neprijatno zbog onoga što se desilo.

Jakovljevićeva je gostovala kod kolege Ognjena Amidžića, u njegovoj emisiji "Amidži šou", a voditelj ju je upitao da li pamti svoje najveće pijanstvo.

- Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da navedem Zlatibor, u jednom lokalu gde sam bila, koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina - počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda.

- Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan... Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu "Taske", ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: "Viki Miljković". Kaže ona: "Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?" Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno - ispričala je Dušica jednom prilikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.