Tokom programa UŽIVO saznala da joj se prijatelj UBIO: Voditeljka Pinka OVAJ dan smatra najgorim u svojoj karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 19:07

Tokom programa UŽIVO saznala da joj se prijatelj UBIO: Voditeljka "Pinka" OVAJ dan smatra najgorim u svojoj karijeri

"Pročitala sam i tada saznala..."

Voditeljka televizije "Pink", Tanja Rađenović svojevremeno je otkrila kako je reagovala i  kako se osećala kada je u programu uživo saznala da joj se najbolji prijatelj ubio, i istakla da joj je to najgori momenat od kada se bavi ovim poslom.

Budući da "Nacionalni dnevnik" ide uživo, tokom vođenja programa je bilo kako lepih, tako i onih manje lepih situacija. Pre nekoliko godina na samom kraju programa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je Tanja vodila, desilo se nešto što sigurno nikada neće zaboraviti.

Poznato TV lice tvrdi da je to najteže pročitana vest u njenoj karijeri.

- Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Nije znala da mi je najbolji prijatelj. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala – rekla je Tanja i dodala da je tad napustila emisiju, iako je išla uživo, kao i da je njen kolega završio dnevnik.

Inače, voditeljka informativnog programa sa porodicom nekada je živela u oronuloj i trošnoj kući, ali Tanja i njen suprug ostvarili san i imaju sada hotel na moru.

Tanja je svojevremeno ispričala da je kuća, u kojoj sada živi sa suprugom Petom i ćerkama Teodorom i Anđelom, izgledala potpuno drugačije, a jednim delom bila je i nezavršena. Nakon sređivanja voditeljka i njena porodica sada žive u kući iz snova, a uspeli su i da kupe mali hotel na moru i ispune sebi veliku želju.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - priznala je svojevremeno ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.