To nije bio prvi put... Oglasila se Nika Ilčić koja je prijavila tiktokera Arsu za nasilje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 18:10

"To nije bio prvi put..." Oglasila se Nika Ilčić koja je prijavila tiktokera Arsu za nasilje!

Poslala jaku poruku!

Popularni srpski tiktoker Marko Arsenijević, poznatiji kao Arsaovde, priveden je pre dva dana, nakon što je njegova devojka, Tiktokerka Nika Ilčić, prijavila nasilje.

Sada se oglasila i Nika i na Instagramu potvrdila da je preživela nasilje.

- Želim da se oglasim povodom naslova koji su izašli u javnost 9.05.2023. godine, te da potvrdim da su isti naslovi tačni. Naime, dana 08.05.2023. pretpela sam nasilje od strane mog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tadašnjeg vanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nadamnom vršio fizičko i psihičko nasilje. Danas, dana 11.05.2023. godine u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi sam dala izjavu u svojstvu oštećene, te želim da zamolim medije iz poštovanja prema meni, mojoj porodici, kao i iz poštovanja prema porodici okrivljenog da se suzdrže od daljnjeg uznemiravanja i iznošenja detalja - počela je Nika i dodala:

- Htela bih da obavestim prijatelje, pratuioce i sve koji su pokušavali da stupe u kontakt sa mnom, da iako sam potresena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam okej. Ovim putem želim da se zahvalim svima na porukama podrške i da poručim da kada budem spremna, planiram da koristim svoju platformu za podizanje svesti o psihičkom i fizičkom nasilju u porodici. Do tada se više neću oglašavati na ovu temu - napisala je Nika i dodala poruku za sve one koje trpe nasilje.

- Molim vas, nikada nemojte da zaboravite ko ste i koliko vredite, te da ne trpite nikakav vid nasilja i da nasilje prijavite pre nego što postane kasno. Hvala još jednom na podršci, sve vas volim. Vaša Nika - napisala je.

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic)

Podsetimo, Nika je Marka pijavila za nasilje jer ju je odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

Inače, njih dvoje već nekoliko meseci žive zajedno, a Marka na Tiktoku prati 1.100.000 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE MU PRVI PUT" Oglasila se Nika koja je prijavila za nasilje srpskog tiktokera: Poslala snažnu poruku

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

Popularni srpski tiktoker Marko Arsenijević, kako su pisali domaći mediji, u pritvoru je nakon što ga je devojka Nika Ilčić prijavila za nasilje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.