To mi je najveći STRES I TRAUMA koju sam doživeo Bane Mojićević o RAZVODU - otkrio da li ima NOVU LJUBAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 23:15

"To mi je najveći STRES I TRAUMA koju sam doživeo" Bane Mojićević o RAZVODU - otkrio da li ima NOVU LJUBAV

Jasno izneo svoj stav o ovoj temi.

Pevač Bane Mojićević se pre tri godine zvanično razveo od supruge Milice. Njih dvoje su tokom braka dobili sina Radoša i ćerku Mašu.

Šest godina su bili u braku, a onda su rešili da stave tačku na njihov odnos. Pevač je sada progovorio o ovoj temi tokom gostovanja u emisiji "Premijera vikend specijal".

- To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funkcioniše bolje je da se ljudi raziđu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prišlo da mogu normalno da funkcionišem - kaže Bane i dodaje:

- Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku, a naročito u onim najtežim - otkrio je pevač.

Srbija Danas/Premijera vikend specijal/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bane Mojićević iskreno o razvodu: To što sam ja bio veran, ništa ne znači

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024, 09:42

Pjevač Bane Mojićević prije nekoliko godina stavio je tačku na brak sa suprugom, a nakon toga je uplovio u vezu koja je trajala nekoliko mjeseci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.