To me najviše PLAŠI, a sutra mogu da UMREM! Zvezdan podelio šta ga tišti - Razgovor dva PRELJUBNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 13:25

"To me najviše PLAŠI, a sutra mogu da UMREM!" Zvezdan podelio šta ga tišti - Razgovor dva PRELJUBNIKA

Jedan drugog razumeju najbolje, prošli su kroz isto!

Zvezdan Slavnić, nakon što se sredio, otišao je do izolacije u kojoj boravi sa Nenadom Aleksićem Ša, budući da su ovonedeljni nominovani za izbacivanje. Ša je iskoristio priliku da ga posavetuje u postupcima koje preduzima u odnosu sa Anom Ćurčić.

- Ona tebi veruje jer te poznaje najbolje od svih. Kad god upije sve što joj pričaš, neko će da ustane i kaže šta si uradio i vratiće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj se film - rekao je Ša.

- Onda mora da istrpi taj deo, da bi nam bilo normalno, kad je već došla. Pokušavam samo da bude bolje. Ona ne zna šta priča i sa kim priča. Prebacuje na Miljana, sa čijom ženom se druži. Ne može tako - govorio je Zvezdan.

- Ja razumem šta hoćeš da kažeš. Ali tvoje je da se smiriš, mnogo istrčavaš. Kapiraš, olakšaj i njoj, da bi olakšao sebi - rekao je Nenad.

- Tražila je dve nedelje. Meni nije teško da ne pričam dve nedelje sa njom, nego mi je teško da je gledam tako - istakao je Slavnić.

- Pusti je da se opeče, doći će na tvoje - savetovao je reper.

- Ja ne želim ništa od nje, niti želim da budem sa njom napolju. Mogu da se okrenem. Sutra mogu da umrem od čuke. Nema tapiju na mene. Uživam u svom životu koliko još mogu. Ali ne radim to, a toga se najviše plašim, da ja dignem ruke od toga. Nemam živaca. Bolje da se okrenem i da me boli k*rac, da budem sa nekom devojkom tu... - nastavio je Zvezdan.

- Samo izbaci to iz glave da nije trebalo da dođe, tu je. Ugrizi se za jezik, istuširaj se, idi umij se. Bez šutiranja, bez lomljenja - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.